Cold-Work Kft. Placepoint k 9028 Gyôr, Illyés Gy. u. 3.     Clock k Hétfô-Péntek: 08-16 h, Szombat: 08-12


Clock k +36 30 306 0544    Clock k szerviz64@gmail.com

Klímaszerelés - Klíma - Háztartási Gép Szerviz

Klíma fajták

oldalfali inverteres klima kOldalfali inverteres klíma:


Egy helység klimatizálásához, egy kültéri és egy beltéri egység van felszerelve. A felhasználói igények többségének kielégítésére tökéletesen megfelelő. A felszerelt klímaberendezések döntő többsége ebből a kategóriából kerül ki. Az inverteres megoldás költségkímélő üzemeltetést tesz lehetővé, hűtésre és fűtésre is használható.

 
 

multi split klima kMulti split klíma:


Egy kültéri egység több beltéri egység üzemeltetését is lehetővé teszi. Általános tapasztalat, hogy hiába van kevesebb kültéri egység a bekerülési költségei magasabbak mintha minden helységhez külön kül és beltéri egység tartozna.


 

parapet klima kMennyezeti/parapet klíma:


Olyan helyiségekben kerül alkalmazásra, ahol nem lehet egyenes falra szerelni a beltéri egységet, ilyen lehet egy tetőtér például.


 

kazettas mennyezeti klima kKazettás álmennyezeti klíma:


Alkalmazás az álmennyezetes helységekben lehetséges, rendkívül egyenletes hőelosztást lehet elérni vele. Költésgesebb megoldás.


 

legcsatornázható klima kLégcsatornázható klíma:


A nagy helyégek, lakások hűtésére és fűtésére alkalmazható, akár egy több emeletes házat is lehet ezzel a megoldással klimatizálni.


 

mobilklima3 kMobil klíma:


Áthelyezhető, akármelyik helység klimatizálására alkalmazható, olcsóbb a többi klímaberendezésnél. A zajszint magasabb és a hatékonysága gyengébb, fogyasztása magasabb a többi berendezéshez képest. A meleg levegőt ki kell vezetni a szabadba egy csövön keresztül.

 

ablakklima kAblakklíma:


Mint a neve is mutatja az ablakba van szerelve. Egy kompakt egység amiben minden benne van. Asztalos, üveges és alkalmanként lakatos szakemberre is szükség van a telepítéséhez.

 

oszlopklima kOszlopklíma:


Gyors, könnyű felszerelés. Nincs kondenzáció. Gyors és egyszerű karbantartás. Szűrő nélkül is használható..